Trapez Sac Pano

02

Mayis
Trapez Sac Pano Trapez Sac Pano Trapez Sac Pano

ÖZELLIKLER

Trapez sac, genellikle çati kaplamalarinda ve insaat alanlarinin etrafini güvenli hele getirmek için siklikla kullanilan bir malzemedir. Trapez saclar saglam, uzun ömürlü, ekonomik, çati ve cephede montajinin kolay olmasi, malzemenin hafif olmasi sayesinde tasiyici konstrüksiyondan tasarruf ve pratik montaj imkâni verir. Santiye ve depolarda az yer isgal eder. Renk ve form çesitliligi müsteriye seçim imkâni verir. Geri dönüsüm özelliginden dolayi çevre dostudur.

Trapez sac; prefabrik yapi imalatinda, çati ve cephe kaplamalarinda, baraka yapiminda, depo insaatinda, akaryakit istasyonlari, hava alanlari, endüstriyel tesisler, alisveris merkezleri, otoparklar, spor salonlari, stadyumlar ve hangarlarda duvar ve tavan kaplamasi olarak da kullanilabilir.

Trapez sac, galvanizli, boyali ya da gofrajli ürünlerin trapez levha olarak biçimlendirilmis halidir. 27 / 200 formunda trapez sac levha üretilmektedir. Malzeme kalinligi maksimum 1,20 mm’dir. 15.000 mm’ye kadar boy kesim yapilabilmektedir. Biçimlendirilmis trapez sac levha genislikleri 1.000 mm enden 860 mm; 1.220 mm enden 1.050 mm en olarak üretilmektedir.

Paylas